ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών. Η μεγάλη εκδήλωση επιστρέφει

ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών. Η μεγάλη εκδήλωση επιστρέφει


Μετά τη μεγάλη επιτυχία των έξι πρώτων Συνεδρίων Υποδομών & Μεταφορών, τα οποία σωρευτικά παρακολούθησαν περισσότεροι από 6.000 σύνεδροι, οι συνδιοργανώτριες ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr προχωρούν στη διεξαγωγή του ITC 2024 – 7ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών.

Η καθολική αποδοχή (300 και πλέον χορηγοί, εκατοντάδες δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ σε πανελλαδική κλίμακα) και η σημαντική επιτυχία των έξι πρώτων συνεδρίων, παρέχουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του συνεδρίου, καθιστώντας το, κατά γενική ομολογία, ως το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον Τεχνικό/Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο.

Με σταθερή προσήλωση στη μετατροπή του συνεδρίου σε ‘Θεσμό’, το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό, πιο μεγάλο και ακόμα πιο καινοτόμο.

Φέτος, το Συνέδριο έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο 2024. Κατά την τριήμερη διάρκειά του, υπολογίζεται να διεξαχθούν 16 συνεδρίες, με πάνω από 80 καταξιωμένους ομιλητές.

Στις 16.9.2024, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν 4 διαδικτυακά πάνελ, ενώ την ίδια μέρα στις 20:00, θα διεξαχθεί το Opening Gala στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Στο Opening Gala, το οποίο είναι κλειστού χαρακτήρα και απευθύνεται στην επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει το Συνέδριο, θα γίνουν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης.

Στις 17 & 18.9.2024, το Συνέδριο μεταφέρεται στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών. Θα διεξαχθεί δια ζώσης και, παράλληλα, θα μεταδίδεται και μέσω live streaming για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν.

Την 17.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 6 συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (έργα στα μέσα σταθερής τροχιάς, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, οδικά έργα, κατασκευές, μεγάλα έργα), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 που αφορά στο κτιριακό συγκρότημα ΑμεΑ στο Ελληνικό. Στις 20:00, θα ακολουθήσει το Cocktail Meet & Greet στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών (κλειστή εκδήλωση, μόνο με πρόσκληση).

Την 18.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ – ΕΤΟΣ 2023.

Το ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο των δυο κλάδων για τη χώρα, με σημαντικές παρουσίες ομιλητών από το εγχώριο γίγνεσθαι, αλλά και από άλλες χώρες.

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή των B2B meetings, μέσω της πλατφόρμας b2match, στο συνέδριο ITC2023, που διευκόλυνε την πραγματοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων μεταξύ των συνέδρων, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας του συνεδρίου, αλλά και τις onsite συναντήσεις, ο θεσμός αυτός θα συνεχιστεί και στο ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο και την προστιθέμενη αξία του.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου itcgreece.gr, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα, τις διαθέσιμες χορηγίες, πληροφορίες πρόσβασης στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και ειδήσεις γύρω από την επικείμενη εκδήλωση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα προκράτησης θέσης στο ΙTC 2024 και η οποία στόχο έχει την βελτίωση της εμπειρίας των συνέδρων που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης την μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Παρακάτω, ακολουθούν ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία για το ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

-3 ημέρες Συνεδρίου,
-πρόβλεψη για πάνω από 11.000 views μέσω του live streaming,
-πρόβλεψη ζωντανής παρακολούθησης από 1.500 συνέδρους,
-Δύο venues: ΚΠΙΣΝ (Εναρκτήρια Εκδήλωση) και Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών,
-16 συνεδρίες,
-80 ομιλητές,
-70 και πλέον χορηγοί,
-18 περίπτερα,
-2 βραβεύσεις,
-αιγίδες από 4 υπουργεία,
-υποστήριξη από 25 φορείς,
-παρουσία ομιλητών από 4 χώρες.

Το κοινωνικό προφίλ του ITC 2024 – 7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών

Το ITC 2024 διεξάγεται ως paper – free συνέδριο. Το πρόγραμμα, οι προεγγραφές, οι εγγραφές κλπ. θα γίνονται διαδικτυακά και μέσω του itcgreece.gr. Τα badges για την είσοδο σας στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών θα είναι αποκλειστικά ψηφιακά.

Το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών στηρίζει ενεργά το gender equality (ισότητα των φύλων). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι συντονιστές των πάνελ είναι κατά 50% γυναίκες και κατά 50% άνδρες. Το ίδιο ισχύει και στην επιλογή των συνεργατών μας. Παράλληλα, προτρέπουμε όλους τους ομιλητές μας, στις ομιλίες τους να μην αναδεικνύουν μόνο το ανδρικό πρότυπο.

Επίσης, ως διοργάνωση, έχουμε φροντίσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμΕΑ, τόσο στο συνεδριακό χώρο, όσο και σε όλους τους χώρους της διοργάνωσης. Αναφορικά με τo catering, σεβόμενοι τις διαφορετικές διατροφικές επιλογές, τα μενού είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν vegetarian ή vegan ανάγκες, αλλά και την ανάγκη όσων δεν καταναλώνουν διαφορετικά είδη κρέατος.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*