[VIDEO] ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Δείτε την ατζέντα

[VIDEO] ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – Ξεκίνησαν οι εγγραφές – Δείτε την ατζέντα

Με περισσότερους από 80 καταξιωμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διεξαχθεί στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου, το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο συνδιοργανώνουν οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr.

Το φετινό συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν 1.200 και πλέον σύνεδροι, ενώ οι διαδικτυακές επισκέψεις εκτιμώνται στις 11.000.

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το ITC 2024 ξεκινά με 4 διαδικτυακά panel, από τις 10.00 έως τις 14.00, με τη συμμετοχή θεσμικών φορέων αλλά και της αγοράς των δυο κλάδων.

Την ίδια ημέρα στις 20:00, θα διεξαχθεί το Opening Gala, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση, η οποία είναι κλειστού χαρακτήρα (με πρόσκληση) και απευθύνεται στους ομιλητές, χορηγούς και υποστηρικτές του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της Πολιτείας.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το ITC 2024 μεταφέρεται στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), όπου θα διεξαχθούν live συνεδρίες από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα με θεματολογία τις Υποδομές.

Την ίδια ημέρα το βράδυ στις 20:00 στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στην αίθουσα Banquet και στον χώρο των περιπτέρων, θα διεξαχθεί το Cocktail Meet & Greet Night. Είναι εκδήλωση κλειστού χαρακτήρα (με πρόσκληση) και απευθύνεται στους ομιλητές, χορηγούς και υποστηρικτές του Συνεδρίου.

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, το ITC 2024 συνεχίζει στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), όπου θα διεξαχθούν live συνεδρίες από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα με θεματολογία τις Μεταφορές.

Οι προεγγραφές έχουν ανοίξει και μπορείτε να εξασφαλίσετε και εσείς μια θέση για τις 17-18 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο για να παρακολουθήσετε ζωντανά το ITC 2024. Πατήστε εδώ για πραγματοποιήσετε την προεγγραφή σας.

Το πρόγραμμα της ημέρας των Υποδομών (Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου)

Η ημέρα των Υποδομών του ITC 2024 ξεκινά με τον εναρκτήριο χαιρετισμό και την προβολή του video της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, θα διεξαχθεί το πάνελ, με θέμα «Ο σχεδιασμός για τα έργα στα μέσα σταθερής τροχιάς: Σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ», fireside chat με την υφυπουργό Ενέργειας, κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου με θέμα “Η Ελλάδα στο χάρτη των ενεργειακών διαδρόμων” και στη συνέχεια το πάνελ, με θέμα «Smart, Green and Digital Construction: Reshaping the cities of tomorrow».

Μετά το πρώτο διάλειμμα, θα πραγματοποιηθεί η «Βράβευση “ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023”», η οποία θα απονεμηθεί στο κτιριακό συγκρότημα ΑμεΑ στο Ελληνικό.

Το βραβείο θα παραλάβουν ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, η Lamda Development, η ΕΚΤΕΡ και η BETAPLAN.

Ακολουθεί η «Τράπεζα των Κατασκευών», με τη συμμετοχή ανώτατων εκπροσώπων από τους κορυφαίους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Μετά το γεύμα, ακολουθεί το πάνελ, με θέμα «Το μέλλον στα έργα παραχωρήσεων και ΣΔΙΤ: υπάρχει χώρος για νέους αυτοκινητοδρόμους; Μπαίνει στο κάδρο η συντήρηση;» και το πάνελ, με θέμα «Χρηματοδότηση, μεγάλα project και Ταμείο Ανάκαμψης».

Η ημέρα των Υποδομών ολοκληρώνεται με το πάνελ, με θέμα «Οι μεγάλες προκλήσεις στα έργα – Πως θα βελτιωθεί η ωρίμανση και θα θωρακιστεί η εύρυθμη υλοποίηση στις κατασκευές».

Το πρόγραμμα της ημέρας των Μεταφορών (Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου)

Η ημέρα των Μεταφορών του ITC 2024 ξεκινά με τον εναρκτήριο χαιρετισμό και την προβολή του video της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνέχεια, θα διεξαχθεί το πάνελ, με θέμα «Ακτοπλοΐα – Ναυτιλία: Στο επίκεντρο η ανανέωση του στόλου και o εκσυγχρονισμός των λιμενικών υποδομών», το πάνελ, με θέμα «Αερομεταφορές: Οι επιδόσεις ρεκόρ και οι προκλήσεις για τη διατήρηση της ανοδικής πορείας» και η «Βράβευση για την Εταιρεία των Μεταφορών – Έτος 2023».

Μετά το πρώτο διάλειμμα, θα πραγματοποιηθεί το πάνελ, με θέμα «Σιδηρόδρομος – λιμάνια – εμπορευματικά κέντρα: Ένα τρίπτυχο που οφείλει να λειτουργήσει».

Μετά το γεύμα, θα διεξαχθεί το πάνελ, με θέμα «Εμπορευματικές Μεταφορές – Logistics – Ταχυμεταφορές: Η επόμενη ημέρα» και το πάνελ, με θέμα «Η αστική και περιαστική κινητικότητα επανακαθορίζεται: Στο επίκεντρο ο επιβάτης».

Η ημέρα των Μεταφορών ολοκληρώνεται με το πάνελ, με θέμα «Οι νέες τάσεις της αυτοκίνησης και ο κρίσιμος ρόλος της ηλεκτροκίνησης».

Δυνατότητα για Β2Β συναντήσεις

Το ITC – Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών αποτελεί, κατά γενική διαπίστωση, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο εγχώριο συνεδριακό γεγονός για τους δυο κλάδους, με σημαντικές παρουσίες ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και στο φετινό συνέδριο, στο ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, θα παρέχεται η δυνατότητα για B2B meetings, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο app, το b2match, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε και να πραγματοποιείτε για περίπου 3 μήνες – πριν και μετά το συνέδριο – διαδικτυακές συναντήσεις με άλλους σύνεδρους, εκτός από την onsite συνάντηση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου itcgreece.gr, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα, τις διαθέσιμες χορηγίες, πληροφορίες πρόσβασης στο Μέγαρο Αθηνών και ειδήσεις γύρω από την επικείμενη εκδήλωση.

Παρακάτω, ακολουθούν ορισμένα στατιστικά στοιχεία για το ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών:

-3 ημέρες Συνεδρίου,
-πρόβλεψη για πάνω από 11.000 views, μέσω του live streaming,
-πρόβλεψη ζωντανής παρακολούθησης από 1.200 συνέδρους,
-Δύο venues: Ζάππειο Μέγαρο (Opening Gala) και Μέγαρο Αθηνών,
-16 συνεδρίες,
-80 ομιλητές,
-60 και πλέον χορηγοί,
-18 περίπτερα,
-3 βραβεύσεις,
-αιγίδες από 5 υπουργεία,
-υποστήριξη από 25 φορείς,
-παρουσία ομιλητών από 4 χώρες.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*