ITC 2024: Μέγας Χορηγός στο 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών η AECOM

ITC 2024: Μέγας Χορηγός στο 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών η AECOM

Μέγας Χορηγός του ITC 2024 – 7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών είναι η εταιρεία AECOM. Το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στους δύο κλάδους επιστρέφει στις 16-18 Σεπτεμβρίου με εκτεταμένο πρόγραμμα τριών ημερών.

Η AECOM είναι εταιρεία συμβούλων υποδομών που χαίρει εμπιστοσύνης παγκοσμίως, η οποία συνεργάζεται με πελάτες για να λύσει τις πιο περίπλοκες προκλήσεις του κόσμου και να δημιουργήσει ‘κληρονομιά’ για τις επόμενες γενιές. Κατανοώντας τον επείγοντα χαρακτήρα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και την ευθύνη της εταιρείας να ενεργεί με αποτελεσματικό και διαρκή τρόπο, η AECOM οδηγεί την αλλαγή ΙΙΤΡ προς ένα πιο βιώσιμο και δίκαιο μέλλον, συνεργαζόμενη με όσους θέλουν να κάνουν θετική διαφορά στον κόσμο.

Η σκέψη χωρίς όρια είναι αυτό που τους κρατά στην πρωτοπορία. Οι ιδέες δεν έχουν σύνορα και αυτό το ήθος είναι ενσωματωμένο στην κουλτούρα τους. Το πλήρες εύρος της παγκόσμιας τεχνογνωσίας της AECOM είναι διαθέσιμο σε όποιον τη χρειάζεται, όπου κι αν βρίσκεται.

Είναι έμπιστοι σύμβουλοι — σχεδιαστές, μηχανικοί, σύμβουλοι και διαχειριστές προγραμμάτων και κατασκευών — παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες που εκτείνονται σε πόλεις, μεταφορές, κτίρια, νερό, νέα ενέργεια και το περιβάλλον. Δουλεύοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έργου, αποτελούν μια ομάδα που καθοδηγείται από έναν κοινό σκοπό, να προσφέρει έναν καλύτερο κόσμο.

Η AECOM κατατάχθηκε #1 στον σχεδιασμό μεταφορών, το σχεδιασμό εγκαταστάσεων, τον πράσινο σχεδιασμό και την περιβαλλοντική μηχανική το 2022, αναδείχθηκε ως μία από τις “Πιο Θαυμαστές Εταιρείες του Κόσμου” (“World’s Most Admired Companies”) του περιοδικού Fortune για όγδοη συνεχή χρονιά και ονομάστηκε μία από τις πιο ηθικές εταιρείες του κόσμου για το 2023.

Το Συνέδριο

To ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών αποτελεί ένα μεγάλο συνεδριακό γεγονός για τις κατασκευές και τις μεταφορές. Θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2024.

Επιγραμματικά το πρόγραμμα είναι το παρακάτω:

-Στις 16.9.2024, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν 4 διαδικτυακά πάνελ, ενώ την ίδια μέρα στις 20:00, θα διεξαχθεί το Opening Gala στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Στο Opening Gala, το οποίο είναι κλειστού χαρακτήρα και απευθύνεται στην επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει το Συνέδριο, θα γίνουν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης.

-Στις 17 & 18.9.2024, το Συνέδριο μεταφέρεται στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών . Θα διεξαχθεί δια ζώσης και, παράλληλα, θα μεταδίδεται και μέσω live streaming για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν.

-Την 17.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 6 συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (έργα στα μέσα σταθερής τροχιάς, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, οδικά έργα, κατασκευές, μεγάλα έργα), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 που αφορά στο κτιριακό συγκρότημα ΑμεΑ στο Ελληνικό. Στις 20:00, θα ακολουθήσει το Cocktail Meet & Greet στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών (κλειστή εκδήλωση, μόνο με πρόσκληση), όπου υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιπλέον χρόνου λειτουργίας των εκθεσιακών περιπτέρων.

-Την 18.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2023.

Μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στο itcgreece.gr για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την εν γένει διοργάνωση του Συνεδρίου.

Η Πλατφόρμα b2match

Tο Συνέδριο ενισχύεται περαιτέρω με την σύνδεσή του με την ψηφιακή μας πλατφόρμα b2match, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν στο δικό τους smartphone όλη την εκδήλωση, το πρόγραμμα, να επιλέξουν ποια sessions θέλουν να παρακολουθήσουν αλλά και να μπουν στον κόσμο του b2match για να δημιουργήσουν τη δική τους θέση στα B2B meetings του ITC 2024.

Η Εταιρική – Κοινωνική Ευθύνη του Συνεδρίου

Το ITC 2024 διεξάγεται ως paper – free συνέδριο. Το πρόγραμμα, οι προεγγραφές, οι εγγραφές, οι προσκλήσεις κλπ. θα γίνονται διαδικτυακά και μέσω του itcgreece.gr.

Το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών στηρίζει ενεργά το gender equality (ισότητα των φύλων). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τόσο η ίδια η οργανωτική επιτροπή, οι συντονιστές των πάνελ, η δημοσιογραφική ομάδα, είναι κατά 50% γυναίκες και κατά 50% άνδρες. Το ίδιο ισχύει και στην επιλογή των συνεργατών μας. Παράλληλα, προτρέπουμε όλους τους ομιλητές μας, στις ομιλίες τους να μην αναδεικνύουν μόνο το ανδρικό πρότυπο.

Επίσης, ως διοργάνωση, έχουμε φροντίσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμΕΑ, τόσο στο συνεδριακό χώρο, όσο και σε όλους τους χώρους της διοργάνωσης. Αναφορικά με τo catering, σεβόμενοι τις διαφορετικές διατροφικές επιλογές, τα μενού είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν vegetarian ή vegan ανάγκες, αλλά και την ανάγκη όσων δεν καταναλώνουν διαφορετικά είδη κρέατος.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*