GOLDAIR: Χάλκινος Χορηγός του ITC 2023 – 6ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών

GOLDAIR: Χάλκινος Χορηγός του ITC 2023 – 6ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών

Το ITC 2023, το ετήσιο κορυφαίο συνεδριακό γεγονός για τους κλάδους των Υποδομών και Μεταφορών, επιστρέφει στις 17 – 20 Σεπτεμβρίου και μάλιστα, με διευρυμένο πρόγραμμα τεσσάρων ημερών.

Χάλκινος Χορηγός του Συνεδρίου είναι η Goldair, η οποία είναι από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους ομίλους στους τομείς του τουρισμού και των μεταφορών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1925 από τον Δημήτριο Γκολέμη και έχει σταδιακά εδραιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην χώρα.

Ως ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο του, δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο εμπόριο με χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, για να επεκταθεί έπειτα από πρωτοφανή για την εποχή πρωτοβουλία του ιδρυτή του, στην αποκλειστική αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιριών στην Ελλάδα.

Ο Δημήτριος Γκολέμης, ένας χαρισματικός και διορατικός επιχειρηματίας, προέβλεψε τον κρίσιμο ρόλο της αεροπλοΐας σε παγκόσμιο επίπεδο, και το 1955 υπέγραψε την πρώτη συμφωνία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της LOT Polish Airlines στην Ελλάδα.

Από τότε, ο Όμιλος Goldair έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του στους τομείς των International Forwarding and Logistics, Ground Handling, Aviation Security Services, Rail Cargo Transportation, Travelling, και Professional LED Lightning & Trade.

Το Πρόγραμμα του ITC 2023 – 6ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών

Το φετινό Συνέδριο διευρύνεται και πλέον έχει διάρκεια 4 ημερών. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει το επίσημο άνοιγμα του ITC 2023 με το Opening Gala, μια εκδήλωση κλειστού χαρακτήρα για ομιλητές και χορηγούς, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης, που φέτος θα φιλοξενηθεί στον ‘Φάρο’ του ‘Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος’.

Στις 18 & 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι συνεδρίες στο Ωδείο Αθηνών, με φυσική παρουσία ομιλητών, συνέδρων και εκθετών.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, η ημέρα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές. Θα υπάρξουν συνεδρίες και fire chats για τα μεγάλα έργα, ΣΔΙΤ και Παραχωρήσεις, τις ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, τις αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα καθώς και επενδύσεις σε μεγάλα κτιριακά έργα.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν (i) η βράβευση για το ‘ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022’ που αφορά στην επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας στον Πειραιά, με αποδέκτες την Αττικό Μετρό, ως Φορέα Υλοποίησης, το σχήμα ΑΒΑΞ-GHELLA-ALSTOM ως  κατασκευαστές και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ως το αρμόδιο υπουργείο,  και  (ii)  η βράβευση για το ‘ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2012-2022’, που αφορά στην Λιγνιτική Μονάδα “Πτολεμαΐδα 5”. Το βραβείο θα παραλάβουν: η ΔΕΗ, ως Φορέας Υλοποίησης, το σχήμα ΤΕΡΝΑ-HITACHI ως  κατασκευαστές και το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος ως το αρμόδιο υπουργείο.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις επιβατικές και εμπορευματικές Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση για την ‘Εταιρεία των Μεταφορών – Έτος 2022’. Το βραβείο θα απονεμηθεί στον Ο.Λ.Π.

Το ITC 2023 θα κλείσει στις 20 Σεπτεμβρίου με 4 web-only συνεδρίες που θα αφορούν σε θέματα θεσμικά, με εκπροσώπους από φορείς και εταιρείες του κατασκευαστικού και μεταφορικού κλάδου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα του Συνεδρίου στο https://itcgreece.gr/πρόγραμμα/ και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.

Η Πλατφόρμα b2match

Tο Συνέδριο ενισχύεται περαιτέρω με την σύνδεσή του με την ψηφιακή μας πλατφόρμα b2match, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν στο δικό τους smartphone όλη την εκδήλωση, το πρόγραμμα, να επιλέξουν ποια sessions θέλουν να παρακολουθήσουν αλλά και να εισέλθουν στις εφαρμογές του b2match για να δημιουργήσουν τη δική τους θέση στα B2B meetings του ITC 2023.

Η Εταιρική – Κοινωνική Ευθύνη του Συνεδρίου

Το ITC 2023 διεξάγεται ως paper – free συνέδριο. Το πρόγραμμα, οι προεγγραφές, οι εγγραφές κλπ. θα γίνονται διαδικτυακά και μέσω του itcgreece.gr. Τα badges για την είσοδο σας στο Ωδείο Αθηνών θα είναι ψηφιακά.

Το ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών στηρίζει ενεργά το gender equality (ισότητα των φύλων). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τόσο η ίδια η οργανωτική επιτροπή, οι συντονιστές των πάνελ, η δημοσιογραφική ομάδα, είναι κατά 50% γυναίκες και κατά 50% άνδρες. Το ίδιο ισχύει και στην επιλογή των συνεργατών μας. Παράλληλα, προτρέπουμε όλους τους ομιλητές μας, στις ομιλίες τους να μην αναδεικνύουν μόνο το ανδρικό πρότυπο.

Επίσης, ως διοργάνωση, έχουμε φροντίσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμΕΑ, τόσο στο συνεδριακό χώρο, όσο και σε όλους τους χώρους της διοργάνωσης. Αναφορικά με τo catering, σεβόμενοι τις διαφορετικές διατροφικές επιλογές, τα μενού είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν vegetarian ή vegan ανάγκες, αλλά και την ανάγκη όσων δεν καταναλώνουν διαφορετικά είδη κρέατος.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*