Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου ITC 2024

Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου ITC 2024

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, για την βέλτιστη διεξαγωγή του, αποφασίσθηκε η μεταφορά του ITC 2024 -7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών σε νέες ημερομηνίες  -και συγκεκριμένα, προγραμματίστηκε για τις 16-18 Σεπτεμβρίου.

Εκτενέστερα,

Στις 16.9.2024, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν 4 διαδικτυακά πάνελ, ενώ την ίδια μέρα στις 20:00, θα διεξαχθεί η Εναρκτήρια Εκδήλωση στον Φάρο, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην Εναρκτήρια Εκδήλωση, η οποία είναι κλειστού χαρακτήρα και απευθύνεται στην επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει το Συνέδριο, θα γίνουν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης.

Στις 17 & 18.9.2024, το Συνέδριο μεταφέρεται στο Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Θα διεξαχθεί δια ζώσης και, παράλληλα, θα μεταδίδεται και μέσω live streaming για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν.

Την 17.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 6 συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (έργα στα μέσα σταθερής τροχιάς, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, οδικά έργα, κατασκευές, μεγάλα έργα), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 που αφορά στο κτιριακό συγκρότημα ΑμεΑ στο Ελληνικό.

Την 18.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2023.

Το ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο των δυο κλάδων για τη χώρα, με σημαντικές παρουσίες ομιλητών από το εγχώριο γίγνεσθαι, αλλά και από άλλες χώρες.

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή των B2B meetings, μέσω της πλατφόρμας b2match, στο συνέδριο ITC2023, που διευκόλυνε την πραγματοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων μεταξύ των συνέδρων, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας του συνεδρίου, αλλά και τις onsite συναντήσεις, ο θεσμός αυτός θα συνεχιστεί και στο ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο και την προστιθέμενη αξία του.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου itcgreece.gr, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα, τις διαθέσιμες χορηγίες, πληροφορίες πρόσβασης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ειδήσεις γύρω από την επικείμενη εκδήλωση.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα προκράτησης θέσης στο ΙTC 2024 και η οποία στόχο έχει την βελτίωση της εμπειρίας των συνέδρων που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης την μεγάλη αυτή εκδήλωση.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*