Άνοιξαν οι εγγραφές για το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

Άνοιξαν οι εγγραφές για το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

Άνοιξαν οι εγγραφές για το ITC 2024 – 7ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024.  Οι εγγραφές αφορούν στις δια ζώσης συνεδρίες την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών. 

Για την συμμετοχή σας απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Συνεδρίου, itcgreece.gr.

H εγγραφή είναι δωρεάν.

Οι θεματικοί άξονες του ΙΤC 2024 – 7ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των έξι πρώτων Συνεδρίων Υποδομών & Μεταφορών (Infrastructure & Transport Conferences – ITC), τα οποία σωρευτικά παρακολούθησαν περισσότεροι από 6.000 σύνεδροι, οι συνδιοργανώτριες ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr προχωρούν στη διεξαγωγή του 7ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2024.

Εφέτος, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Κατά την τριήμερη διάρκειά του, υπολογίζεται να διεξαχθούν 16 συνεδρίες, με πάνω από 80 καταξιωμένους ομιλητές.

Στις 16.9.2024, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν 4 διαδικτυακά πάνελ, ενώ την ίδια μέρα στις 20:00, θα διεξαχθεί η Εναρκτήρια Εκδήλωση στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Στην Εναρκτήρια Εκδήλωση, η οποία είναι κλειστού χαρακτήρα και απευθύνεται στην επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει το Συνέδριο, θα γίνουν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης.

Στις 17 & 18.9.2024, το Συνέδριο μεταφέρεται στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Συνεδριακού Κέντρου Αθηνών. Θα διεξαχθεί δια ζώσης και, παράλληλα, θα μεταδίδεται και μέσω live streaming για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν.

Την 17.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 6 συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (έργα στα μέσα σταθερής τροχιάς, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, οδικά έργα, κατασκευές, μεγάλα έργα), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2023 που αφορά στο κτιριακό συγκρότημα ΑμεΑ στο Ελληνικό.

Την 18.9.2024, θα πραγματοποιηθούν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2023.

Το ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο των δυο κλάδων για τη χώρα, με σημαντικές παρουσίες ομιλητών από το εγχώριο γίγνεσθαι, αλλά και από άλλες χώρες.

Μετά την επιτυχή διεξαγωγή των B2B meetings, μέσω της πλατφόρμας b2match, στο συνέδριο ITC2023, που διευκόλυνε την πραγματοποίηση διαδικτυακών συναντήσεων μεταξύ των συνέδρων, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας του συνεδρίου, αλλά και τις onsite συναντήσεις, ο θεσμός αυτός θα συνεχιστεί και στο ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο και την προστιθέμενη αξία του.

Πατήστε εδώ για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο ITC 2024 – 7o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών, στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*