ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών. Η μεγάλη εκδήλωση

ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών. Η μεγάλη εκδήλωση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των πέντε πρώτων Συνεδρίων Υποδομών & Μεταφορών, τα οποία σωρευτικά παρακολούθησαν περισσότεροι από 4.000 σύνεδροι, οι συνδιοργανώτριες ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr προχωρούν στη διεξαγωγή του ITC 2023 – 6ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών.

Η καθολική αποδοχή (220 και πλέον χορηγοί, εκατοντάδες δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ σε πανελλαδική κλίμακα) και η σημαντική επιτυχία των πέντε πρώτων συνεδρίων, παρέχουν το έναυσμα για την περαιτέρω αναβάθμιση του συνεδρίου, καθιστώντας το, κατά γενική ομολογία, ως το σημαντικότερο ετήσιο γεγονός για τον Τεχνικό/Κατασκευαστικό και Μεταφορικό κλάδο.

Με σταθερή προσήλωση στη μετατροπή του συνεδρίου σε «Θεσμό», το ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών επιστρέφει ακόμα πιο δυνατό, πιο μεγάλο και ακόμα πιο καινοτόμο.

Φέτος, το Συνέδριο έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο 2023. Κατά την τετραήμερη διάρκειά του, θα διεξαχθούν 16 συνεδρίες, με πάνω από 75 καταξιωμένους ομιλητές.

Την 17.9.2023, στις 20:00, θα διεξαχθεί η Εναρκτήρια Εκδήλωση στον Φάρο, του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην Εναρκτήρια Εκδήλωση, η οποία είναι κλειστού χαρακτήρα και απευθύνεται στην επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει το Συνέδριο, θα γίνουν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης.

Στις 18-19.9.2023, το Συνέδριο μεταφέρεται στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών. Θα διεξαχθεί δια ζώσης και, παράλληλα, θα μεταδίδεται και μέσω live streaming για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν.

Την 18.9.2023, θα πραγματοποιηθούν 6 συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (μεγάλα έργα, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, έργα πόλης, αναπλάσεις, επενδύσεις και χρηματοδότηση έργων), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022 που αφορά στην επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας έως τον Πειραιά και η βράβευση για το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2012-2022 που αφορά στην Λιγνιτική Μονάδα “Πτολεμαΐδα 5”.

Την 19.9.2023, θα πραγματοποιηθούν 5 συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 2022.

Την 20.9.2023, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν 4 διαδικτυακά πάνελ.

Το  ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνέδριο των δυο κλάδων για τη χώρα, με σημαντικές παρουσίες ομιλητών από το εγχώριο γίγνεσθαι, αλλά και από άλλες χώρες.

Φέτος στο  ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών θα προστεθεί ακόμα ένας νέος θεσμός, τα B2B meetings, αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο και την προστιθέμενη αξία του.

Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο app, το b2match, θα μπορείτε να εγγραφείτε και να πραγματοποιείτε για περίπου 3 μήνες – πριν και μετά το συνέδριο – διαδικτυακές συναντήσεις με άλλους σύνεδρους, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για onsite συνάντηση κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, την δεύτερη και τρίτη ημέρα, στο Ωδείο Αθηνών.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου itcgreece.gr, μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα, τις διαθέσιμες χορηγίες, πληροφορίες πρόσβασης στο Ωδείο Αθηνών και ειδήσεις γύρω από την επικείμενη εκδήλωση.

Για πρώτη φορά φέτος, παρέχεται η δυνατότητα προκράτησης θέσης στο ΙTC 2023 και η οποία στόχο έχει την βελτίωση της εμπειρίας των συνέδρων που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης την μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Παρακάτω, ακολουθούν ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία για το ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών

-4 ημέρες Συνεδρίου,
-πρόβλεψη για πάνω από 11.000 views μέσω του live streaming,
-πρόβλεψη ζωντανής παρακολούθησης από 1.200 συνέδρους,
-Δύο venues: ΚΠΙΣΝ (Εναρκτήρια Εκδήλωση) και Ωδείο Αθηνών,
-16 συνεδρίες,
-75 ομιλητές,
-45 και πλέον χορηγοί,
-13 περίπτερα,
-3 βραβεύσεις,
-αιγίδες από 4 υπουργεία,
-υποστήριξη από 25 φορείς,
-παρουσία ομιλητών από 4 χώρες.

Το κοινωνικό προφίλ του ITC 2023 – 6ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών

Το ITC 2023 διεξάγεται ως paper – free συνέδριο. Το πρόγραμμα, οι προεγγραφές, οι εγγραφές κλπ. θα γίνονται διαδικτυακά και μέσω του itcgreece.gr. Τα badges για την είσοδο σας στο Ωδείο Αθηνών θα είναι αποκλειστικά ψηφιακά.

Το ITC 2023 – 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών στηρίζει ενεργά το gender equality (ισότητα των φύλων). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος οι συντονιστές των πάνελ είναι κατά 50% γυναίκες και κατά 50% άνδρες. Το ίδιο ισχύει και στην επιλογή των συνεργατών μας. Παράλληλα, προτρέπουμε όλους τους ομιλητές μας, στις ομιλίες τους να μην αναδεικνύουν μόνο το ανδρικό πρότυπο.

Επίσης, ως διοργάνωση, έχουμε φροντίσει για την απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμΕΑ, τόσο στο συνεδριακό χώρο, όσο και σε όλους τους χώρους της διοργάνωσης. Αναφορικά με τo catering, σεβόμενοι τις διαφορετικές διατροφικές επιλογές, τα μενού είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν vegetarian ή vegan ανάγκες, αλλά και την ανάγκη όσων δεν καταναλώνουν διαφορετικά είδη κρέατος.

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*